Westerkwartier | Ex-borstkankerpatiënte organiseert retraite naar Curaçao

Bijtanken op dit prachtige strand. (© Stichting Curare )

Grootegast – Nicolien de Kroon-Hoving, oprichtster van Stichting Curare uit Grootegast organiseert in november een retraite op Curaçao speciaal voor vrouwen die borstkanker hebben, of hebben gehad.

Twee weken lang tijd om jezelf weer op te laden, ervaringen te delen met lotgenoten en verschillende helende behandelingen te ondergaan. „Kortom, alle ruimte om jezelf terug te vinden en weer te gaan leven”, zo legt Nicolien uit.

Curaçao

Van 2 tot en met 16 november 2018 kunnen er nog een aantal vrouwen mee op retraite naar Curaçao. De vrouwen logeren in een uniek resort en hebben de mogelijkheid om verschillende behandelingen te ondergaan variërend van yoga tot mindfulness en van reiki tot acupunctuur. Maar er is ook gelegenheid om een kruidenworkshop te volgen of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. En natuurlijk is er alle tijd om samen te eten, ervaringen uit te wisselen en vooral om tot rust te komen.

Meer informatie en aanmelden kan via de website: www.curare.nl

Ervaringsdeskundige en oprichtster van Stichting Curare, Nicolien de Kroon-Hoving, weet uit eigen ervaring hoe het is om de diagnose borstkanker te krijgen. Ze leeft zelf met de gevolgen van een borstoperatie, bestraling en chemotherapie.

Maar ze weet vooral dat vrouwen met borstkanker hulp nodig hebben om weer terug te komen bij zichzelf en het leven weer op te pakken. Vandaar dat ze initiatief nam tot Stichting Curare die retraites verzorgt voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad.

Bron: Westerkwartier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *