GevMin Marvelyne Wiels geeft uitleg aan Staten

CV twijfelDEN HAAG — De gevolmachtigde minister van Curaçao, Marvelyne Wiels, geeft de komende week een toelichting op de ontwikkelingen op het Curaçaohuis aan de Staten van Curaçao en daarmee ook aan de bevolking.

Aanleiding is de aanhoudende berichtgeving over vermeende vriendjespolitiek, fouten in haar curriculum vitae en uitgaven voor de renovatie van het Curaçaohuis en de ambtswoning.
De minister vindt het voor de goede gang van zaken belangrijk om eerst het parlement in te lichten, voor haar reactie in de media wordt geplaatst.
Die toelichting heeft ze overigens wel al onder embargo gegeven aan een tweetal media, waaronder de Amigoe.
In een interview, dat binnenkort geplaatst zal worden, gaat ze onder meer in op geruchten dat haar cv foute informatie zou bevatten, de aanname van personeel op het Curaçaohuis en de noodzaak van de renovatie, waarvan ze al eerder aangaf dat die door de Curaçaose Raad van Ministers was goedgekeurd.
Ook licht ze toe hoe ze beschuldigingen persoonlijk ervaart en hoe ze de noodzakelijke reorganisatie van het Curaçaohuis heeft aangepakt.

Recente berichtgeving

To Top

0 Reacties op “GevMin Marvelyne Wiels geeft uitleg aan Staten

  1. liegen is liegen, punt uit. Wat voor uitleg is daarvoor nodig. De Staten zouden zich moeten schamen dat zij die oplichtster daar nog binnen laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *