Wiels pest Candelaria weg uit Curaçaohuis

Bron: Versgeperst

Marvelyne Wiels Foto |  ANP

Marvelyne Wiels Foto | ANP

CURAÇAO – Marvelyne Wiels, de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, heeft in een ruzie met haar plaatvervanger Robert Candelaria diens dienstauto ingeruild voor een veel kleinere auto. Dit bevestigt Sheldry Osepa tegenover Versgeperst.com. Wie zijn bronnen zijn, wil hij niet zeggen.

Vorig jaar zijn de dienstauto’s van het Curaçaohuis vervangen.
Wiels kreeg de beschikking over een BMW, de directeur en de plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister kregen een Volkswagen Passat ter waarde van ongeveer 35 duizend euro.
Enige tijd geleden heeft Wiels echter de Passat van Candelaria teruggebracht naar de garage en geruild voor een tweedeurs Seat Mini.

Tracking device
Niet alleen is de auto veel kleiner in vergelijking met de Passat.
Wiels deed Candelaria’s nieuwe auto ook een TomTom cadeau, echter wel met een ingebouwde tracking device waardoor ze de gangen van Candelaria kan nagaan.

Het is ontzettend kinderachtig”, zegt Osepa tegen Versgeperst.com.

Candelaria wordt al langere tijd belemmerd om zijn werk te doen. Het wordt hem zelfs moeilijk gemaakt om aan een computer te komen. Deze actie is wel de klap op de vuurpijl”.

To Top

0 Reacties op “Wiels pest Candelaria weg uit Curaçaohuis

  1. John Baselmans

    Wat vreemd is dat kennelijk vele gasten rond rijden in wagens die door ons belastinggeld betaald worden!!! Alle wagens inleveren en/of eigen wagen en km vergoeding of bus nemen! Net zoals elke werknemer!

  2. Ik denk dat ms wiels rijp voor de longstay is, dat moet haar toch inmiddels wel bekend voor komen denk ik.

  3. Hoe vaak moeten we het nog blijven herhalen? Vanaf haar kleuterjaren is dit dametje al destructief bezig met liegen en bedriegen (iemand die haar vanaf kleins af aan kent vertelde onlangs dat zij gewoon zo is geboren, het liegen en bedriegen ligt in haar natuur). Hoe lang zal politiek Curacao het destructieve gedrag van MW nog tollereren? Dit kan toch niet? Als ze echt een politieke statement had willen maken, dan had ze alledrie de dienstauto’s ingeruild voor ecofriendly electric cars, 3 Tesla’s besteld en dan is het ok. Maar zij behandelt haar vriendjes met fluwelen handschoentjes (lees: Statia rijdt een dikke VW Passaat) en Candelaria wordt gedegradeerd tot een veredelde scooter met een dakje erboven. Komop mensen, gelijke rechten, gelijke behandeling. MW meet met 2 maten en ontpopt zich tot een falende leider met dictatoriale trekken (you are either with me, or you are against me)….Exit MW, please, liever gister dan vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *