Zorgen om vuilstort in wijk Coco

coco1Willemstad – In een brief aan minister Earl Balborda van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning kaart onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang de ernstige storting van vuilnis langs de kant van de weg in Groot Kwartier aan.

Advertentie


Leeflang wil weten of de minister bereid is om de wijk van Groot Kwartier op korte termijn schoon te laten maken, nog voordat de nationale baseballheld Wladimir ‘Coco’ Balentien volgende week zondag op Curaçao aankomt.

coco2

,,In verband met de voorbereidingen van het eerbetoon aan onze homerunkoning van Japan, Wladimir ‘Coco’ Balentien, zijn er grote zorgen over de enorme hoeveelheid vuil langs de kant van de weg in de wijk waar onze baseballheld is opgegroeid, namelijk Groot Kwartier. Voornamelijk omdat een straat in deze wijk naar Coco zal worden vernoemd”

, aldus het onafhankelijk Statenlid in haar schrijven aan minister Balborda. En:

coco3

 

,,Aangezien de hommage aan Coco gevolgd zal worden door de internationale pers, zal ook het vuil langs de kant van de weg het internationale nieuws bereiken en schade aanrichten aan het goede werk dat de homerunkoning voor Curaçao heeft gedaan.”

coco4

 

Foto’s by Omayra Leeflang

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *