CuracaoNieuws | Amerikaanse militairen mogen bijstand verlenen op Curaçao

Persbureau Curacao

FOL basis Hato | Foto archief Jeu Olimpio

Amerikaanse militairen mogen sinds vandaag ook oefenen, trainen en militaire bijstand op Curaçao verlenen. Zoals bij rampenbestrijding.

Het akkoord was 6 jaar geleden al door alle andere eilanden getekend, maar toen wilde Curaçao niet. Nu wel. De aankondiging komt op een pikant moment, nu de Amerikanen en Nederland Curaçao als hub willen gebruiken voor de internationale hulpverlening naar Venezuela.

Bron: CuracaoNieuws

4 Reacties op “CuracaoNieuws | Amerikaanse militairen mogen bijstand verlenen op Curaçao

  1. Misschien krijgen de Amerikanen tezamen met de marechaussee, KPC etc etc nu ook het fiat om de “zwakke” wijken in te gaan, invallen te doen wapens en drugs te confisceren en zo een veiliger klimaar te creeeren voor de burger. Dus ik zou zeggen kom op Heiko de Jong, de toestemming moet u verlenen. Zo gaat het niet met de onveiligheid in het Land. Het hele gebied vanaf het Sta. B resort, Katoentuin, tot de wijken rondom de Caracasbaai is uiterst onveilig. Inbraken behoren tot de orde van de dag.

  2. Die bloedhond maduro laat geen hond binnen.

  3. Nigger?

  4. Het wordt steeds gekker, eerst hadden we het humanitaire hulp en nu mogen militairen hier ook oefenen. Laten we eerlijk zijn Maduro en zijn generaals zal het nooit tegen de Amerikanen durven opnemen.

    Wat Angelo Meijer en Cova nu mee bezig zijn, slaat als een tang op een varken.

    Laten we eerlijk zijn, onder Maduro zal PDVSA nooit meer efficiënt draaien, een nieuwe regering is ook in het belang van de Isla arbeiders. Ik zou zeggen Angelo Meijer wake the fuck up, nigger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *