Nieuwsuur | Interview met Coördinator Coalition Aid & Freedom Venezuela over hulp via Bonaire

De organisator van het transport, Coalition Aid & Freedom Venezuela, stuurt de boot nu naar Bonaire. Het gaat om een privé transport via een commercieel bedrijf.

De Curaçaose overheid heeft geen juridische basis om het transport te verbieden, alhoewel de Coalition verklaarde dat de eindbestemming Puerto Cabello in Venezuela is

Tbv de uitzending van Nieuwsuur had NOS correspondent Dick Drayer een gesprek gehad met Michael Rodriques van de Coalition Aid & Freedom Venezuela.

Bron: Youtube

7 Reacties op “Nieuwsuur | Interview met Coördinator Coalition Aid & Freedom Venezuela over hulp via Bonaire

 1. Enkele jaren geleden was de slogan “Ruime op de Boel” erg populair.

  Wij hoeven dit echter niet zelf te doen wat de eerder opgesomde lieden betreft als ze met een koffer vol Bolivars aan Venezuela worden uitgeleverd. Maduro en consorten weten wel wat ze hier mee aan moeten.

  Weer een zorg minder voor onze gemeenschap.

 2. Ik heb mij dit weekend afgevraagd, wat zou Jezus doen als hij nu op aarde zou zijn. Hij zou aan de grens met Venezuela, brood vermenigvuldigen en water in wijn veranderen dus heb ik extra opgelet wat de Paus dit weekend deed. De paus was het hele weekend bezig met een conferentie over pedofiele priesters.

 3. ##JKS, thanks voor het vermelden van die twee onstabiele gajes.
  Trouwens Jules Koko (de media geiler) inderdaad ook vergeten.
  ##Hoedanook, wees gerust, ze worden niet uitgescakeld of vermoord,maar ze zullen wel ten lijve ondervinden wat het is of hoe het voelt, onder Maduro te moeten overleven.
  Binnen de kortste keren zullen ze naar Cura, desnoods zwemmend terugkeren.
  Mal ratu nan lo pasa cu Dios ti ta basta

 4. Precies roy rogers vergeet schotte de raaf niet en cova meyer hele hoop meer.

 5. Ik stel hetvolgende voor: Iedere vakbondsleider krijgt een vragenlijst: indien hij/zij sympathiseert met Maduro (hoe DOM kan je zijn om zijn gedrag goed te praten, miljoenen Zuiderburen lijden door deze ene randdebiel) volgt automatisch een enkele reis naar Puerto Cabello per vrachtschip en wordt je Nederlandse paspoort ingetrokken.

 6. @Rogers,
  Is ‘het uitschakelen’ (monddood maken; verbannen; zelfs vermoorden) van een tegengeluid nou net niet precies wat verafschuwd wordt in dictators als Maduro?

 7. Kunnen ze Menki Rooijer samen met zijn zus Viola Rooijer, Amparo 2santos, Charlie bolo Cooper, Dwigth Rudolphina, Ha Zet,Monki de Monk, Randy Cuevas, Lucho Rosales niet gelijk meenemen en achter laten op het vaste land van Coro, waar ze thuis horen??
  Wat een rust zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *